Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Båtutleie

Ta kontakt med resepsjonen for leie av båt.

Fort fra 2. verdenskrig: Tittelsnes fort

På en dag med litt regn i luften er Tittelsnes fort fra 2. verdenskrig et ypperlig sted å tilbringe dagen. Området er flott vedlikeholdt og byr på muligheter for å utforske skyttergravene, bunkersene og de mange spennende turveiene rundt på området. Husk lommelykt da noen av bunkersene er mørke. Kjøretid fra campingen ca 8 min.

Her er kart og beskrivelse (ekstern lenke).

Fjelltur til Høgesnippen

Rett ved campingplassen ligger områdets høyeste fjell med sine 432 meter. Går du opp på toppen har du fri utsikt til isbreen Folgefonna som ligger i nasjonalparken. Du får også en fantastisk fin utsikt over området, fjorden og havet. Det er flere stier opp til fjellet og noen av dem er merket. Turen opp tar omkring en time, men det spørs jo hvor sprek du er. Ta med mobiltelefon og drikke. Og kanskje en sjokolade?

Besøk gård med dyr: Valehaugen

På Valehaugen bor campinplassens vertskap på en gård. Her er det muligheter for å hilse på de søte lammene eller kose med ponniene og hønene. Etter hvert kommer flere spennende dyr. Det er 150 meter å gå fra campingplassen til gården.

Ryvarden – se åpent hav

Ryvarden med sin spektakulære utsikt over åpent hav er en severdighet uten like, her er man tett på elementene og det er fantastisk i både solskinn og i piskende regn som på bildene.

På Ryvarden er det mange ulike arrangementer, utstillinger osv se deres webside www.ryvarden.no for mer info.

Badestrand 13 minutter unna: Holsviko

Kun en liten kjøretur på 13 min fra campingplassen ligger vakre Holsviko. Her kan du bade, nyte sola, fotografere, fiske, fange sandkrabber og småfisk eller bare ligge i gresset og la humla suse. Rett ved stranden ligger en flott liten foss med kulp. Utsikten ut i Bømlafjorden er bare nydelig. Gode parkeringsmuligheter rett ved stranden.

Shoppe proviant eller noe å lese

Det er 10 minutter å kjøre til nærmeste kjøpesenter.

Share on Facebook

Logg inn